Vi fremstiller vores eget aktivitetsstativ/plantestativ af træ

96% of 100%
Husets småfolk bliver vildt begejstrede for at få sådan et aktivitetsstativ. Leg er fremmende for deres udvikling. I det følgende gennemgås trin for trin, hvordan du selv bygger et aktivitetsstativ, der også kan omdannes til et dekorativt plantestativ.
 1. Trin 1: Bor et hul med 22-mm-træboret på oversiden af de fire lægter 3 cm fra kanten. Slib hullernes kanter, så de er fri for splinter.
 2. Trin 2: Bor huller med en diameter på 3 mm i rundstokken med 10 cm afstand. Disse huller er beregnede til at trække snørerne igennem. Find rundstokkens midtpunkt, og bor de første huller 5 cm til venstre og til højre for midtpunktet. Bor derefter de næste huller 10 cm på hver side af de første huller. Afstanden mellem de yderste huller og rundstokkens ender bliver over 10 cm. Slib hullernes kanter.
 3. Trin 3: Bor et lille hul midt på hver af de fire lægter.
 4. Trin 4: Før hver side af rundstokken ind i hullerne på oversiden af de to lægter.
 5. Trin 5: Før snøren gennem de små huller i midten af de fire lægter for at stabilisere dem. Sæt en træperle på snøren på ydersiden og bind en knude.
 6. Trin 6: Fastgør legetøj til enden af de øvrige snører og før disse snører gennem hullerne i rundstokken. Sæt en træperle på snøren på ydersiden og bind en knude. Kom en klat lim på hver knude som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.
 7. Tip: Når barnet med tiden vokser fra aktivitetsstativet, og der ikke er flere børn på vej, fjerner du ganske enkelt snørerne og legetøjet og ophænger i stedet planter i S-kroge. Derefter kan du glæde dig over et helt anderledes og dekorativt plantestativ!

Bedømmelse

Bedøm denne trinvise vejledning.

Vi fremstiller vores eget aktivitetsstativ/plantestativ af træ

4.8
4.8 of 5

13 i alt

 • 5
  11
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0