Så er det sjovt at lave havearbejde

Urban-serien af haveredskaber fra SKIL gør det til en fornøjelse at dyrke haven, og når de ikke er i brug, fylder de næsten ingenting.

Urban-serien
Plads er en mangelvare i storbyen, og situationen ser ikke ud til at bedre sig. Interessen for altanhaver og taghaver er voksende. Men så kniber det som regel med opbevaringsplads. Haveredskaberne i Urban-serien er økonomiske at anskaffe og specielt designede til livet i storbyen.
Pladsbesparende design
Ikke alene er redskaberne utroligt brugervenlige – de er også udstyrede med SKILs enestående opbevaringsløsning "Easy Storage". Det er simpelthen legende let at stuve redskaberne af vejen. De er med stor omhu designede til ikke at fylde ret meget. På den måde er det ikke svært at holde orden i bryggerset, skuret eller køkkenskabet.
"Easy Storage"
Små haveredskaber er udstyrede med en krog, så de er lige til at hænge op på væggen – det er "Easy Storage". Krogene kan hægtes sammen, så haveredskaberne kan hænge tæt sammen. Også når det gælder designet af store haveredskaber, er der som regel kælet for detaljerne. Tag f.eks. SKILs plæneklippere, der er udstyrede med stabilisator, så kan parkeres op ad muren.
Nemme at betjene – nemme at opbevare

Når alt det er sagt, er haveredskaberne i SKILs Urban-serie gode til at holde en flot have. Højtryksrenser, plæneklipper, løvblæser og hækkeklipper – uanset hvilke eldrevne haveredskaber du måtte få brug for, finder du dem hos SKIL.