#SKILhelps
Der skal i virkeligheden kun nogle få velvalgte gør-det-selv-projekter til at forvandle en bolig til et hjem. SKIL hjælper! Læs mere her.
Pædagogiske trinvise vejledninger

Mange opgaver ser langt sværere ud, end de i virkeligheden er. Og det er sjældent billigt at hyre en professionel til at gøre det, men så er det heldigt, at man med en pædagogisk vejledning kan overkomme temmelig meget selv. Benyt SKILs trinvise vejledninger – sparer du både tid og penge. Overskuelige vejledninger får arbejdet til at gå som en leg.

Læs mere

Tip til korrekt brug af værktøjet

Desuden besvarer SKIL løbende spørgsmål fra kunderne om, hvordan det enkelte værktøj bruges optimalt. Vil du gerne vide, hvad det bedst egnede værktøj er til netop dit projekt? Eller hvilke ting du skal være særlig opmærksom på, når du har travlt? SKIL har svar på alle de mest almindelige spørgsmål til korrekt brug af værktøj.

Læs mere

Nyttige gør-det-selv-tip

Små tip gør det en hel del sjovere at give sig i kast med gør-det-selv-projekter. Et par smagsprøver: Véd du godt, at dyvler er nemme at fjerne med en vinproptrækker? Eller at du kan bruge en hårnål til at fastholde et søm, der skal slås i på et svært tilgængeligt sted? Tag et kig på SKILs gør-det-selv-tip, og få opgaverne meget nemmere fra hånden!

Læs mere