Til værktøjer, du kan have tillid til
SKIL går ikke på kompromis med høj kvalitet. Derfor yder vi standardgaranti på alle produkter – både elværktøj og måleværktøj.
Problemfri garanti

Hvis dit SKIL-værktøj ikke fungerer korrekt, gør vi det nemt for dig at få det repareret eller ombyttet. Vores problemfri garanti indebærer:

  • Intet krav om registrering
  • Intet krav om at afgive personlige oplysninger
  • Ingen besværligheder
5 års garanti på børsteløst elværktøj

Vores børsteløse elværktøj er kraftigere og effektivere end tilsvarende værktøj med børstemotor. De slides langsommere, eftersom der ingen friktion er inde i motoren. Vi har så stor tiltro til den høje kvalitet af vores børsteløse elværktøj, at vi yder en standardgaranti på 5 år (1 år ved erhvervsmæssig eller tilsvarende brug).

3 års standardgaranti på SKILs værktøj
Du får en standardgaranti på 3 år (1 år ved erhvervsmæssig eller tilsvarende brug). Det indebærer, at vi i tilfælde af produktions- eller materialefejl reparerer eller ombygger dit værktøj uden beregning i hele garantiperioden.
Batterigaranti
Vi yder en standardgaranti på 6 måneder på vores batterier. For vores ActivCell™-batterier er det 2 år og for Keep Cool™-batterier hele 3 år. Ved erhvervsmæssig eller tilsvarende brug ydes 6 måneders garanti på alle batterier.