SKIL præsenterer...
SKIL præsenterer...
Vi har tilføjet en række innovative værktøjer – med og uden ledning – til det aktuelle sortiment af boremaskiner, save, slibemaskiner og andre værktøjsmaskiner.
Mere end værktøjer
Mere end værktøjer

SKIL løfter gør det selv-markedet til et nyt niveau med dette nye produktsortiment og et nyt logo. Det nye røde sortiment har fokus på at hjælpe dig med at udføre dine daglige gør det selv-opgaver så hurtigt som muligt. SKIL yder også support, mens du arbejder med værktøjerne, med vores omfattende gør det selv-tips og tricks.

#SKILhelps

Ethvert værktøj. Enhver opgave. Ét batteri.

20V Max Energy Platform – det fleksible batterisystem nr. 1 – er selve hjertet i vores nye sortiment. Batterienhederne er designet, så de kan arbejde sammen med med og opfylde kravene i alle Energy Platform-værktøjer, som leveres med og uden batterier. Det giver dig som brugermulighed for at tilføje flere værktøjer uden at skulle skifte batteri og oplader.

Keep Cool™: Vores mest coole innovation hidtil
Keep Cool™: Vores mest coole innovation hidtil
Vores nye Energy Platform-værktøjer uden ledning bruger Keep Cool™-batteriteknologien, som øger driftsperioden med op til 25% og fordobler batteriets levetid. Den patenterede varmeoptagelsessteknologi forhindrer, at batterierne bliver overophedede, hvilket igen forbedrer batteriydelsen.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Intelligent Power Management
Alle batterier er udstyret med ActivCell™, hvilket giver en mere ensartet effekt. Vores patenterede teknologi har fokus på at optimere strømforbruget, hvorved overophedning forhindres, og batteriydelsen maksimeres.
Innovationer
Innovationer

SKIL handler grundlæggende om komfort, innovation og kvalitet. Dette er de grundlæggende egenskaber i vores fremragende værktøjer, som sætter høje normer for design, teknologi og brugervenlighed. Vores nye sortiment er pakket med patenterede innovationer, herunder slibemaskiner uden filter og med X-Flow støvopsamling samt stiksave med 180° LED-arbejdsbelysning. Mere end værktøjer. SKIL gør det nemt.

Til værktøjer, du kan have tillid til
Til værktøjer, du kan have tillid til

Alle SKIL-værktøjer og Keep Cool™-batterier leveres med en 3-årig standardgaranti. På børsteløst værktøj ydes 5 års garanti.

Intet krav om registrering.
Ingen videregivelse af personlige oplysninger.
Intet bøvl.