Alle værktøjer. Alle opgaver. Ét batteri.

PWRCORE, vores brancheførende batterisystem, er fyldt med innovative funktioner, som betyder, at hver eneste opgave kan løses med optimal ydelse. Alle serier med batterier og hurtigopladere er 100% kompatible med hvert eneste el- og haveværktøj fra SKIL – og det giver dig optimal fleksibilitet.

Opdag PWRCORE-produkter

ActivCell™: Intelligent elstyring

Alle SKIL –batterier ActivCell™-teknologi. Det intelligente elstyringgystem overvåger kontinuerligt batteriets spænding, temperature og strømstyrke. På denne måde er batteriet beskyttet under levering.

KeepCool™: Patenteret køleteknologi

Vores KeepCool™-teknologi øger driftstiden med op til 25 % og fordobler batterilevetiden. De individuelle battericeler ligger i pakker som udnytter vores varmeabsorberende teknologi. Batteriet kan fungere ved optimal temperature i længere tid – og dermed forhindres overophedning, og ydelsen bliver bedre.

Patenteret batteriniveauindikator: smarte funktioner hele vejen

Værktøjerne fra SKIL er baserede på 100 års ekspertviden, og de er fyldt med innovative funktioner, som gør, at alle opgaver kan udføres optimalt. Vores indikator til batteriniveau viser bekvemt batteriets opladningsniveau, og du får en specifik advarsel, når det er tid til at lade op.

Værktøjer, du kan stole på

Vi er så sikre på, at vores produkter leverer, at hvert SKIL-værktøj og KeepCool™-batteri leveres med 3 års garanti som standard. Vores kulfri værktøjer har 5 års garanti.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

Energy Platform (EP) skiftede navn til PWRCORE 20 i 2022. Derudover er der ingen ændringer i platformen. Derfor kan du bruge et EP-batteri i PWRCORE 20-produkter og et PWRCORE 20-batteri i EP-produkter.