Alle værktøjer. Alle opgaver. Ét batteri.

PWRCORE, vores brancheførende batterisystem, er fyldt med innovative funktioner, som betyder, at hver eneste opgave kan løses med optimal ydelse. Alle serier med batterier og hurtigopladere er 100% kompatible med hvert eneste el- og haveværktøj fra SKIL – og det giver dig optimal fleksibilitet.

Opdag PWRCORE-produkter

ActivCell™: Intelligent elstyring

Alle avancerede SKIL-batterier indeholder patenteret ActivCell™-teknologi. Det intelligente elstyringssystem overvåger kontinuerligt batteriets spænding, temperatur og strømstyrke, hvilket giver optimal beskyttelse og maksimerer ydelsen.

KeepCool™: Patenteret køleteknologi

Vores banebrydende KeepCool™-teknologi øger driftstiden med op til 25% og fordobler batterilevetiden. De individuelle battericeller ligger i pakker, som udnytter vores innovative, varmeabsorberende teknologi, så de kan fungere ved optimal temperatur i længere tid – og dermed forhindres overophedning, og ydelsen bliver bedre.

Patenteret indikator til batteriniveau: Smarte funktioner hele vejen igennem

Værktøjerne fra SKIL er baserede på 100 års ekspertviden, og de er fyldt med innovative funktioner, som gør, at alle opgaver kan udføres optimalt. Vores indikator til batteriniveau viser bekvemt batteriets opladningsniveau, og du får en specifik advarsel, når du skal foretage hurtigopladning.

Avancerede værktøjer, du kan have tillid til

Vi har så meget tillid til vores højtydende produkter, at alle brancheførende elværktøjer fra SKIL og avancerede KeepCool™-batterier som standard leveres med 3 års garanti. Børsteløse værktøjer leveres med 5 års garanti.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

Energy Platform (EP) skiftede navn til PWRCORE 20 i 2022. Derudover er der ingen ændringer i platformen. Derfor kan du bruge et EP-batteri i PWRCORE 20-produkter og et PWRCORE 20-batteri i EP-produkter.