SKIL Masters-el-værktøj til fagfolk

SKIL Masters er professionelt værktøj til professionelle brugere!
SKIL Masters er professionelt værktøj til professionelle brugere! Det er baseret på mere end 90 års erfaring med udvikling og konstruktion af det rette værktøj til opgaven. Erfaringerne strækker sig helt tilbage til den legendariske Skilsaw, SKILs opfindelse af rundsaven tilbage i 1924.

I denne periode har vi fundet ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Beviset på dette er de adskillige uafhængige test og anmeldelser, hvori SKIL ofte vinder førstepriser såsom 'Bedste valg til prisen', 'Bedste køb' og 'Anbefales varmt'. Disse priser beviser, hvad SKIL altid har haft fokus på i forbindelse med udvikling og produktion: Konsistens og høj kvalitet.

Mere end 90 års arv
Hos SKIL har vi integreret den seneste teknologi i vores el-værktøjer gennem mere end 90 år. Dette har givet os en enestående viden om, hvad brugere af professionelt el-værktøj har brug for. Brugervenligt, funktionelt værktøj, der kombinerer robusthed, nem og effektiv håndtering og suveræn værdi for pengene. Så du kan koncentrere dig om at klare opgaven på kortest mulig tid!

Dokumenteret holdbarhed
Vi ved, at du er afhængig af dit el-værktøj, og at du har behov for at kunne bruge det under alle forhold, dag efter dag. Dette er grunden til, at vi bygger holdbart og robust værktøj. Et godt eksempel på dette er brugen af metal til en lang række vigtige komponenter såsom gearhuse. Det bedste ved det hele er, at den professionelle kvalitet fås til en pris, som stadig er meget overkommelig.

SKIL Masters står for professionelt el-værktøj, der klarer jobbet selv under barske, professionelle arbejdsforhold.

Dette betyder:

  • Værktøj med en robusthed, som du kan stole på, dag efter dag 
  • Værktøj, som er nemt at håndtere, så du både kan spare tid og koncentrere dig om jobbet 
  • Værktøj, som giver en suveræn kombination af ydelse og værdi 

Du har fordel af al den knowhow, holdbarhed, ydelse og værdi, som er indbygget i alt værktøj fra SKIL Masters. Du kan finde SKIL Masters-produkter i alle de vigtigste kategorier af el-værktøjer. Under Produkter kan du finde de SKIL Masters-værktøjer, som du skal bruge til dine professionelle opgaver!

SKIL Europe er medlem af EPTA (European Power Tool Association)