Se mere …
Se mere …
SKILs serie af fremragende laservaterpas og måleværktøjer med mange nyskabende, intelligente funktioner. Læs mere i det følgende eller gå direkte til alt SKILs værktøj.
God, bedre, grøn
God, bedre, grøn
Det menneskelige øje er meget lysfølsomt, men nogle farver opfatter det tydeligere end andre. Som du sikkert har gættet, er én af de farver grøn. I forhold til rød opfattes grøn meget bedre af det menneskelige øje. De tydeligt grønne laserlinjer, der kan projiceres på en afstand af op til 30 m, er derfor nemme at få øje på.
Li-ion-batteri med flere opladningsmuligheder
Li-ion-batteri med flere opladningsmuligheder
Denne stregkrydslaser drives af et Li-ion-batteri, der er lige til at oplade via den indbyggede mikro-USB-port. Som en yderligere hjælp viser batteriindikatoren tydeligt, hvor meget strøm der er tilbage. Og det er ikke det hele …
Nyskabende laservaterpas
Nyskabende laservaterpas
SKILs laservaterpas rækker helt op til 30 m og er perfekte til hurtig og præcis afstands- og arealmåling. Alt værktøj har forskellige måletilstande. Afstandsmåling uden projektionsmål eller på ujævne og krumme overflader er ligeledes mulig med SKIL 1929, der er udstyret med et indbygget målehjul.
Hjælp til små nivelleringsopgaver
Hjælp til små nivelleringsopgaver
Det digitale SKIL 1900-laserlinje-vaterpas er et lille, men vigtigt værktøj til gør det selv-opgaver som ophængning af billeder, opsætning af hylder eller lægning af gulvfliser. Værktøjet projicerer en laserlinje i enhver ønsket vinkel og fungerer også som et yderst nøjagtigt digitalt vaterpas. Du kan bruge SKIL 1900 i mange forskellige situationer takket være det medfølgende tilbehør.