Stor ydeevne. Kompakt opbevaring.
Nu er SKIL’s 20V haveredskaber blevet mere intelligente samt hurtigere og kraftigere end nogensinde. Aldrig før har det været så nemt at få havearbejdet fra hånden. Og de er udformede, så de ikke fylder ret meget, når de ikke er i brug. Vi har et redskab til hver eneste af de opgaver, der indgår i havearbejdet.
Alle redskaber. Alle opgaver. Ét batteri.
Af banen – her kommer SKIL Energy Platform! Til samtlige redskaber i den alsidige Energy Platform-serie skal du kun bruge ét eneste batteri. Det kraftige batteri er udstyret med Keep Cool™-teknologi, der forebygger overophedning, giver 25% større kapacitet og dobbelt så lang levetid af batteriet.
Pladsbesparende opbevaring
Små haveredskaber er udstyrede med en krog, så de er lige til at hænge op på væggen – det er "Easy Storage". Og de er udformede, så de ikke fylder ret meget, når de ikke er i brug. Slut med rod!
SKIL ledningsfri, børsteløs plæneklipper
Den kraftige plæneklipper SKIL 0140 rummer den nyeste teknologi i form af en motor uden kulbørster, der er kraftigere end nogensinde og holder ti gange så længe. Den indbyggede SKIL Grass Guide hjælper ved klipning langs kanter og mure. Og klippehøjden til den konkrete plæne indstilles på et centralt greb.
SKIL ledningsfri kantklippere
Kantklipperne SKIL 0230 (klinge på 25 cm) og 0240 (klinge på 30 cm) er utrættelige. Trimmerhovedet kan indstilles i forskellige stillinger. Det er nyttigt, når du arbejder på vanskeligt tilgængelige steder.
SKIL ledningsfri hækkeklipper
Hvis du synes, det er uendeligt kedeligt at klippe hække og buske, så har du ikke prøvet SKIL 0430. De kraftige, rombeformede klinger skærer gennem grene med en tykkelse på op til 20 mm, så du skal bare fokusere på at styre. Klingen på 55 cm skærer i sin fulde længde i hver klippebevægelse. Den sparede tid kan du sikkert godt finde anvendelse for.
SKIL ledningsfri børsteløs løvblæser
Med løvblæseren SKIL 0330 tager det ingen tid at feje tørre og/eller våde blade sammen. Rørets store diameter og den aksiale blæser giver tilsammen en stor luftstrøm med hastigheder på op til 160 km/h. Perfekt til store arealer. Indstillingshjulet og reduktionsdysen gør det nemt at styre luftstrømmen ved arbejde på vanskeligt tilgængelige steder.
SKIL ledningsfri børsteløs buskrydder
Synes du, det er uendeligt kedeligt at klippe store plæner? Det er fortid nu takket være den ledningsfri børsteløse buskrydder SKIL 0255. Buskrydderen er to redskaber i ét med en metalklinge og et trimmerhoved, der ganske ubesværet rydder tilgroede områder på vanskeligt terræn. Og de bløde greb sørger sammen med bæltet for optimal arbejdskomfort.
SKIL ledningsfri, børsteløs kædesav
Kædesaven SKIL 0540 er perfekt til hurtigt at gennemskære træstammer, grene og træbjælker. Kvalitetskæden og sværdet på 35 cm gør, at du kan arbejde supereffektivt. Stopsystemet med rekylbremse øger arbejdssikkerheden. Men der er mere endnu: Kædesaven er udstyret med automatisk kædesmøring.