Stor ydeevne. Kompakt opbevaring.
Nu er SKIL’s 20V haveredskaber blevet mere intelligente samt hurtigere og kraftigere end nogensinde. Aldrig før har det været så nemt at få havearbejdet fra hånden. Og de er udformede, så de ikke fylder ret meget, når de ikke er i brug. Vi har et redskab til hver eneste af de opgaver, der indgår i havearbejdet.
Alle redskaber. Alle opgaver. Ét batteri.
Af banen – her kommer SKIL Energy Platform! Til samtlige redskaber i den alsidige Energy Platform-serie skal du kun bruge ét eneste batteri. Det kraftige batteri er udstyret med Keep Cool™-teknologi, der forebygger overophedning, giver 25% større kapacitet og dobbelt så lang levetid af batteriet.
Pladsbesparende opbevaring
Små haveredskaber er udstyrede med en krog, så de er lige til at hænge op på væggen – det er "Easy Storage". Og de er udformede, så de ikke fylder ret meget, når de ikke er i brug. Slut med rod!
SKIL ledningsfri, børsteløs plæneklippere
SKILs stærke plæneklippere 0130 og 0140 drives af en børsteløs motor, hvilket gør dem hurtigere, effektivere og robustere end nogensinde. Den indbyggede SKIL Grass Guide hjælper ved klipning langs kanter og mure, mens de ergonomiske funktioner mindsker belastningen af arme og ryg.
SKIL ledningsfri græstrimmere
Græstrimmerne SKIL 0230 (25 cm) og 0240 (klinge på 30 cm) er utrættelige. Propfulde af indbydende nyskabelser, herunder Twist Load, til at sætte ledningen i på et øjeblik uden at skille tromlen ad samt udholdenhed til at trimme store arealer.
SKIL ledningsfri hækkeklippere
SKIL gør klipning af hække og buske nemmere end nogensinde. De diamantbelagte udstansede stålklinger på SKILs hækkeklippere skærer gennem grene med en tykkelse på op til 20 mm. Modellerne med klinger på 50 cm (0429) og 55 cm (0430) klipper store arealer i én arbejdsgang. Den sparede tid kan du sikkert godt finde anvendelse for.
SKIL ledningsfri børsteløs løvblæser
Med løvblæseren SKIL 0330 tager det ingen tid at feje tørre og/eller våde blade sammen. Rørets store diameter og den aksiale blæser giver tilsammen en stor luftstrøm med hastigheder på op til 160 km/h. Perfekt til store arealer. Indstillingshjulet og reduktionsdysen gør det nemt at styre luftstrømmen ved arbejde på vanskeligt tilgængelige steder.
SKIL ledningsfri, børsteløs kædesav
Opnå det fulde udbytte af den børsteløse energi i model 0534 (30 cm) og 0540 (35 cm). Kvalitetskæden og sværdet på gør, at du kan save supereffektivt. Selv vandret savning går som en leg takket være det ergonomiske bløde greb.
SKIL ledningsfri børsteløs buskrydder
Synes du, det er uendeligt kedeligt at klippe store plæner? Det er fortid nu takket være den ledningsfri børsteløse buskrydder SKIL 0255. Buskrydderen er to redskaber i ét med en metalklinge og et trimmerhoved, der ganske ubesværet rydder tilgroede områder på vanskeligt terræn. Og de bløde greb sørger sammen med bæltet for optimal arbejdskomfort.