Ethvert værktøj. Enhver opgave. Ét batteri.
Vores 20V Max lithium-ion-batterienheder giver brugeren optimal fleksibilitet. Batterienhederne er designet, så de kan arbejde sammen med og opfylde kravene i alle Energy Platform-værktøjer, og det betyder, at et enkelt batteri kan drive alle værktøjer.
Energy Platform: Det fleksible batterisystem nr. 1
Energy Platform: Det fleksible batterisystem nr. 1
Energy Platform-værktøjerne leveres med og uden batterier, og hermed har du som bruger mulighed for at supplere med flere værktøjer, som kan bruges sammen med det batteri og den oplader, du tidligere har købt.
Keep Cool™: Vores mest coole innovation hidtil
Keep Cool™: Vores mest coole innovation hidtil
Vores nye Energy Platform-værktøjer uden ledning bruger Keep Cool™-batteriteknologien, som øger driftsperioden med op til 25% og fordobler batteriets levetid. Den patenterede varmeoptagelsessteknologi forhindrer, at batterierne bliver overophedede, hvilket igen forbedrer batteriydelsen.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Intelligent Power Management
Alle batterier er udstyret med ActivCell™, hvilket giver en mere ensartet effekt. Vores patenterede teknologi har fokus på at optimere strømforbruget, hvorved overophedning forhindres, og batteriydelsen maksimeres.
SKIL TIL KRÆVENDE PROJEKTER
Til krævende projekter, hvor det bedste resultat opnås med styrke og avancerede funktioner, er SKILs børsteløse værktøj det indlysende valg.
SKIL TIL ALMINDELIGT FOREKOMMENDE OPGAVER
Når du udfører renovering, reparation, vedligeholdelse eller andre projekter i og omkring huset, er du afhængig af pålideligt værktøj af god kvalitet. Til disse almindeligt forekommende opgaver har SKIL designet brugervenligt værktøj med god ergonomi og avancerede funktioner.
SKIL TIL REPARATION
Det optimale valg, hvis du bare skal udbedre småting. Værktøj i velkendt mærkekvalitet med funktioner og styrke til at få opgaverne fra hånden.
SKIL TIL UDENDØRSOPGAVER
Det optimale valg, hvis du har behov for højtydende haveredskaber. I mange tilfælde kan benzindrevne haveredskaber udskiftes 1:1 med SKILs eldrevne haveredskaber, der forurener mindre, støjer mindre og er mindre vedligeholdelseskrævende, samtidig med at de er nemmere at betjene. Til SKILs haveredskaber hører en unik pladsbesparende opbevaringsløsning, EASY STORAGE, der medfølger i emballagen.
Til værktøjer, du kan have tillid til
Til værktøjer, du kan have tillid til

Alle SKIL-værktøjer og Keep Cool™-batterier leveres med en 3-årig standardgaranti. På børsteløst værktøj ydes 5 års garanti.

Intet krav om registrering.
Ingen videregivelse af personlige oplysninger.
Intet bøvl.