Børsteløs: hurtigere og kraftigere og længere levetid
Hvis du er på udkig efter en ledningsfri løsning til selv de mest udfordrende opgaver, er børsteløse værktøjer det rette svar. Børsteløse motorer er hurtigere og kraftigere og har en meget længere levetid end børstemotorer i sammenlignelig størrelse.
Mere effektiv
Børsteløse motorer skaber ingen friktionsmodstand, og det betyder, at de arbejder mere effektivt. Værktøjer med børsteløs motor er betydeligt hurtigere og kraftigere end værktøjer med børstemotor i en sammenlignelig størrelse. En børsteløs motor slides desuden mindre og er dermed fordelagtig på langt sigt.
Børsteløse motorer gør hele forskellen
For at hjælpe dig med at forstå, hvor meget mere effektive de børsteløse SKIL-motorer er, lavede vi en direkte sammenligning mellem vores ledningsfri, børsteløse slagboremaskine (model 3070) og et tilsvarende værktøj med børstemotor (model 3020). Den børsteløse model 3070 er 51% hurtigere og 33% kraftigere, og den holder ti gange længere tid.
Ethvert værktøj. Enhver opgave. Ét batteri.
SKIL tilføjer flere og flere børsteløse værktøjer til både værksteds- og havesortimentet. De indeholder det samme Energy Platform-batterisystem, som styres af vores enestående varmekontrolteknologi med navnet Keep Cool™.
Værktøjer, du kan have tillid til
Vi tror så meget på den høje kvalitet i vores børsteløse værktøjer, at vi leverer dem med 5 års garanti. Du får desuden 3 års garanti på de medfølgende Keep Cool™-batterier.