God, bedre, grøn
God, bedre, grøn
Er du på udkig efter den bedste laserteknologi til dine nivelleringsopgaver? Din søgen er forbi! Svaret hedder SKIL 1911. Der er en god grund til, at SKIL giver grønt lys. Læs mere i det følgende.
Hvorfor er grøn bedre?
Hvorfor er grøn bedre?
Det menneskelige øje er meget lysfølsomt, men nogle farver opfatter det tydeligere end andre. Som du sikkert har gættet, er én af de farver grøn. I forhold til rød opfattes grøn meget bedre af det menneskelige øje. De tydeligt grønne laserlinjer, der kan projiceres på en afstand af op til 20 m, er derfor nemme at få øje på.
Mærker for præcis hjælp
Mærker for præcis hjælp
De tydelige mærker på SKIL 1911's vandrette og lodrette laserlinjer er en anden stor fordel ved denne stregkrydslaser. De mærker, der vises med regelmæssige mellemrum på laserlinjerne, er til stor hjælp ved f.eks. ophængning af billeder eller maling af vægge. Som en yderligere hjælp kan stregkrydslaseren indstilles til automatisk at nivellere laserlinjerne.
Li-ion-batteri med flere opladningsmuligheder
Li-ion-batteri med flere opladningsmuligheder
Denne stregkrydslaser drives af et Li-ion-batteri, der er lige til at oplade via den indbyggede mikro-USB-port. Som en yderligere hjælp viser batteriindikatoren tydeligt, hvor meget strøm der er tilbage. Men det er ikke det hele …
Endnu mere sofistikeret nivellering
Endnu mere sofistikeret nivellering
Med stregkrydslaser SKIL 1911 følger en trefod, der muliggør endnu mere avanceret nivellering. Værktøjet er på over- og undersiden forsynet med en 6-mm-bøsning, der gør det nemt at fastgøre trefoden eller en tvinge.