Innovation

SKIL handler om brugervenlighed, innovation og kvalitet. Disse principper er hovedbestanddelene i vores enestående værktøj, som skiller sig ud, både når det gælder design, teknologi og brugervenlighed.

Kompakt elektrisk plænelufter til effektiv fjernelse af mos

SKIL 0701 er velegnet til rivning eller luftning af plænen i forbindelse med fjernelse af mos. Mens en manuel rive kræver mange kræfter, så fjerner en SKIL elektrisk plænelufter mos hurtigt og nemt.

Læs mere

Effektiv og miljøvenlig fjernelse af ukrudt

SKIL 0700 »Weedbuster« fjerner hurtigt og effektivt genstridigt ukrudt, mos og små planter mellem fliserne i din havegang, terrasse eller indkørsel. Du slipper for at luge ukrudt manuelt og få ømme knæ og ondt i ryggen eller for at bruge giftige ukrudtsmidler, der skader miljøet.

Læs mere

Arbejd i længere tid med SKILs "Hybrid Power"

Ved første øjekast ligner SKIL 2461 "Hybrid Power 16 V Max" (14,4 V) en almindelig akku-bore-/skruemaskine med lithiumbatteri, men det skal du ikke lade dig narre af. Dette værktøj har alle de funktioner, du finder i andre akku-bore-/skruemaskiner, og med SKILs innovative "Hybrid Power" kan du nu arbejde i længere tid.

Læs mere

SKIL ‘Urban Mower’: Særdeles god manøvreevne i små haver

SKIL "Urban Mower" er velegnet til mindre haver. Det er en plæneklipper med unikke drejelige forhjul, der sikrer optimal manøvreevne.

Læs mere

Bajonetsav og stiksav i ét

SKIL "Combisaw" er en kompakt og let sav, der kan klare de fleste saveopgaver i og omkring hjemmet. Den kombinerer to populære gør-det-selv-værktøjstyper i én: bajonetsav og stiksav.

Læs mere

Renere arbejdssted med SKILs støvfyldningsindikator

SKIL har fornøjelsen at præsentere den nyskabende støvfyldningsindikator, der letter arbejdet ved slibning. Det største problem ved slibning er støvudviklingen. Slibning frembringer en masse støv, der ikke altid opfanges af slibemaskinens støvafsugning. Takket være SKILs nyskabelse er det nemmere at holde arbejdsstedet pænt rent!

Læs mere

En utrolig alsidig sav til alle sædvanligt forekommende saveopgaver

SKIL har fornøjelsen af præsentere multisaven SKIL 5330. Denne nyskabende multisav er kompakt og beregnet til en lang række materialer, således at den kan benyttes til alle sædvanligt forekommende saveopgaver i og omkring hjemmet. Nyskabelsen udgør sit helt eget, ny segment i SKILs sortiment. Det er den første sav fra SKIL, der er "født" til at bearbejde alle gængse materialer: "Hurtige, rette snit i alle materialer med multisaven SKIL 5330."

Læs mere

Konstant temperaturkontrol

Så snart der er risiko for, at værktøjet overophedes, vil det primære varmelement automatisk blive afbrudt. Derefter vil en ventilator blæse kølig luft ind i maskinen og derved afkøle varmeelementet. Overophedning kan forekomme, når man f.eks. er kommet til at blokere et luftudtag ved en fejltagelse, eller når man har brugt en reduktionsdyse med en lille diameter.

Læs mere

Patenteret ‘Equalizer’-sliberamme

Båndpudsere passer bedst til hurtig bortskaffelse af materiale, takket være deres høje båndhastighed. Men det betyder også, at man løber risiko for uønskede ridser eller dybe furer i arbejdsemnet. Det undgår man med den patenterede ‘Equalizer’-sliberamme fra SKIL. Med denne ramme kan der opnås helt jævne sliberesultater, selv når man fjerner gammel maling og laklag!

Læs mere

Den rigtige sliber til enhver lejlighed!

Du har fået den rigtige sliber til enhver lejlighed – med SKILs nye Fox 3-i-1 multisliber. Den kombinerer rotationssliberen, deltasliberen og excentersliberen i ét handy, letvægtsværktøj!

Læs mere

Skils ny grensav Lynx går gennem 80 mm tykke grene, som var de smør

Den ny grensav Lynx fra SKIL gør det nemt at trimme træer og buske. Slut med dårlige undskyldninger – 80 mm tykke grene beskæres legende let!

Læs mere

It’s easy with the Screw Assist!

Models 2016 (12V) and 2017 (14.4V) come with SKIL’s unique Screw Assist, which holds the screw firmly ready for driving. It’s ideal when you’re working with one hand – in a corner or overhead.

Read more

Det har aldrig været nemmere at save en lige linje | Styreskinne

Skil-styreskinnen er den bedste hjælp til præcise 90º- og 45º-snit. Du får helt lige og meget præcise snit med en maksimal afvigelse på blot 1 mm pr. meter.

Læs mere

SKIL trykstyring: mindre tryk, bedre slibning

Drikker du friskpresset appelsinjuice om morgenen? Og når du presser appelsinerne, trykker du så ofte hårdt, fordi du tror, at der så kommer mere saft ud hurtigere? Faktisk forholder det sig lige omvendt. Når du trykker hårdt, reducerer du hastigheden på saftpresserens motor, så den ikke kan fungere korrekt. Og hvad har det så med slibning at gøre?

Læs mere