Ups …

Hvis man dog bare havde en "Urban Mower". Læs her, hvorfor.

Optimal manøvredygtighed

SKIL 0711 "Urban Mower" er en plæneklipper med drejehjul fortil, så den er utroligt nem at manøvrere omkring. Aldrig har det været nemmere at arbejde omkring genstande i haven. Tunge løft hører fortiden til takket være dette lette redskab, der er nemt at bringe i stilling til den næste bane.

Glimrende ydelse og justerbar klippehøjde
Motoren er nøjsom men med sine 9500 min-1 samtidig stærk nok til at klare alle almindeligt forekommende opgaver. I løbet af kort tid kan du glæde dig over den smukkeste plæne. Vælg blandt fem klippehøjder og opnå et perfekt resultat hver gang.
"Easy Storage"

Denne plæneklipper indgår i SKILs Urban-serie af praktiske, pladsbesparende haveredskaber. Den medfølgende parkeringsfod gør SKIL 0711 "Urban Mower" nem at stille op ad en mur, når den ikke er i brug.

Robuste, fleksible klinger

SKIL 0711 "Urban Mower" leveres med robuste, fleksible skæreklinger. De ruster ikke, og de bliver aldrig sløve. Og alligevel er de lige til at skifte ud, hvis uheldet skulle være ude. De er i standarddimensioner, så de er nemme at finde igen. Alt i alt har disse robuste skæreklinger mange fordele sammenlignet med sædvanlige metalklinger.