Mos har intet at gøre i din have
SKIL 0701 er det perfekte redskab til rivning eller vertikalskæring af plænen.
Hurtig og effektiv
Det skal bruges en del muskelkraft til at arbejde med en manuel plænelufter, hvorimod SKIL 0701 fjerner mosset hurtigt og effektivt. En typisk plænelufter er svær at bakse med, mens den lette SKIL "Moss Extractor" giver dig masser af bevægelsesfrihed. Det er især nyttigt, når du arbejder omkring bede og havemøbler.
Hurtige resultater: 50 m² på 25 minutter
Navnet "Moss Extractor" fortæller det hele: Ukrudtet bliver effektivt fjernet fra plænen. Og hurtigt: 50 m² på blot 25 minutter.
Robuste, fleksible klinger

Plænelufteren SKIL 0701 leveres med robuste, fleksible skæreklinger. De ruster ikke, og de bliver aldrig sløve. Og så er de lige til at skifte ud, hvis uheldet skulle være ude. De er i standarddimensioner, så de er nemme at finde igen. Alt i alt har disse robuste skæreklinger mange fordele sammenlignet med sædvanlige metalklinger.

"Easy Storage"

Denne plænelufter indgår i SKILs Urban-serie af praktiske, pladsbesparende haveredskaber. Der medfølger en "Easy Storage"-skinne, så plænelufteren SKIL 0701 er lige til at hænge op efter brug uden at fylde i redskabsskuret.

#Skilhelps
Hvis du har en plæne, har du sikkert været ude for mosvækst. Mos vokser som regel på plæner, hvilket ikke alene er dårligt for græssets vækst men samtidig grimt. SKIL gennemgår, hvordan du river eller vertikalskærer plænen og holder mosvækst nede til at begynde med.